Digitális iskola program

Az egyik legnagyobb projekt amiben az elmúlt években résztvettünk: a Vodafone Digitális Iskola Program.

Miután már a tervezési szakaszban is voltak feladataink – koncepció alkotás, stratégia kidolgzása – majd, az indulást követően alig másfél hónap alatt terveztük meg, fogadtattuk el, állítottuk össze és szerveztük meg az első 17 iskolát érintő rendezvény sorozatot, amelynek keretében minimális költségvetéssel 11 rendezvényt tartottunk.

A VDIP 2015 decemberi 10-ei bejelentését követően alig másfél hónap alatt terveztük meg, fogadtattuk el, állítottuk össze és szerveztük meg a 17 iskolát érintő rendezvény sorozatot, amelynek keretében minimális költségvetéssel 11 rendezvényt tartottunk.

A programok között minden helyszínen volt  sajtótájékoztató és mind a 17 iskolában szerveztünk egy beszélgetést az érintett gyerekekkel. A beszélgetéseket a TKP Consulting munkatársai moderálták, számos esetben szakértő újságírók részvételével. A beszélgetések közelebb hozták a gyerekeket a programokhoz és természetesen remek lehetőséget jelentettek a média számára fotók, vágóképek, tudósítások, életképek készítésére.

A tizenegy tablet-átadó rendezvényen részt vett országgyűlési képviselő, 12 polgármester, 1 alpolgármester, 10 helyi önkormányzati képviselő 18 KLIK képviselő, a 17 érintett iskola igazgatója és 5 oktatási intézmény vezető vett részt. Ezeken az eseményeken országos és helyi média képviselői közül mintegy 70-en találkoztak és ismerkedtek meg a VDIP programmal.

A rendezvény-sorozat közel 150 média megjelenést hozott, közel 180 percnyi videó anyag jelent meg a magyar médiában a Vodafone Digitális Iskola programról. A megjelenéseknek köszönhetően a VDIP országos ismertségre tett szert és a kampány nagy mértékben növelte a Vodafone elismertségét is.

A VDIP program természetesen tavasszal tovább folytatódott…

Megosztás